Der bliver kogt syltetøj og fremstillet honning

Foto: Bent Nielsen, Karensmindes Venner

Den 14. og 15. juli fra kl. 10 til 16 bliver der på Museumscenter Karensminde rigtig gang i aktiviteterne.

Der skal koges syltetøj og du kan få lov til at hjælpe med at plukke de modne bær der er klar i køkkenhaven. Der bliver nok et par bær til overs som du så kan smage skriver museet i en pressemeddelelse.

Du kan også se hvordan man fremstiller honning, når biavlerne skal i gang med at slynge honning så det kan komme på glas.

På den gamle museumsgård Karensminde er der mange aktiviteter for hele familien. Tag ned til åen elle rop i skoven og gå en tur.  Besøg den historiske køkkenhave og forevisningsmark og kom nær gårdens mange dyr. Oplev naturområdet omkring Museumsgården på en af de hyggelige hestevognsture.

Hver tirsdag i juli afrundes dagen fra kl. ca. 16 til 18 med en smuk hestevognstur. Under turen bliver der fortalt om det kulturhistoriske landskab. Der er mulighed for at købe aftensmad efter turen. Hestevognsturen kræver tilmelding, hvilket du kan læse mere om på museets hjemmeside. Tilmelding skal ske senest kl. 12 på selve dagen.

Foto: René Lind Gammelmark

Det koster 75,- kr. for voksne og 30,- kr. for børn hvis man vil med hestevognen og  125,- kr. for voksne og 75,- kr. for børn hvis man både ønsker hestevognsturen og spisning.

Det koster 40,- kr. i entre

Yderligere information: www.billundmuseum.dk
Følg museet på facebook.com/billundkommunesmuseer