Stafet for livet 2020 på en ny måde – sammen men hver for sig

Foto: Stafet For Livet Billund

STAFET FOR LIVET 2020 – Sammen, men hver for sig – programmet er klar, og tilmeldingen åben

I første weekend af september er der altid fuld aktivitet på Filskov stadion, når der afholdes Stafet For Livet i Billund Kommune – men grundet Corona så bliver det helt anderledes i år! Forsamlingsforbuddet forhindrer os i at samles som normalt, og derfor bliver dette års arrangement en alternativ en af slagsen, men som alligevel giver en fællesskabsfølelse selvom det bliver hver for sig.

Styregruppen har nu sammensat det alternative program for årets stafet, og opfordrer derfor alle nye og tidligere stafetinteresserede til at tilmelde sig, enten som hold, holddeltagere eller som fightere. Det foregår som altid inde på vores hjemmeside www.stafetforlivet.dk/billund.

Stafetten bliver i 2020 kun til en eendags forestilling, nemlig lørdag den 5. september. Og denne gang kan man følge slagets gang på stafettens Facebook side, hvorfra der vil blive sendt live i løbet af dagen.

Programmet bliver følgende:
Fredag den. 4. september vil vi aflægge besøg hos vores æresgæster, fighterne, som vi altid kræser lidt ekstra for. Det sker også i år, da vi medbringer en goodiebag til dem alle.

Lørdag den 5. september kl. 10.00 åbnes stafetten – sendes live på Facebook

I løbet af dagen vil styregruppen aflægge besøg hos nogle af de tilmeldte hold, rundt i kommunen, og der vil også blive sendt live, taget billeder og være mulighed for at købe drikkevarer til at slukke tørsten med, samt købe diverse merchandise til fordel for stafet for livet.

HOLD: Alle hold kan tilmelde sig som vanligt, og holddeltagerne går runderne der hvor de hver især bor, og laver deres ”egen” lille stafet der. Rundesponsorater er også muligt, det foregår ved at bruge stafettens APP´s rundetællerfunktion.

MAD: Det bliver muligt at købe forplejning til aftensmaden, det sker via stafettens hjemmeside, og skal afhentes hos udvalgte spisesteder i kommunen. En del af beløbet går som altid til Stafet for livet.

LYSCEREMONI:
Et af højdepunkterne til en Stafet For Livet er den særlige lysceremoni, som i år sendes direkte på Facebook, lørdag aften kl. 21.30. Den indeholder som altid en tale, solosang + en stillerunde som vi plejer – og herefter slutter stafetten kl. 22.00.

LYSPOSER: kan købes via hjemmesiden som normalt, og desuden sælges de i udvalgte butikker, og vil så sidst på dagen blive opstillet til lysceremonien lørdag aften.

Vi håber i styregruppen på, at trods det anderledes program, at så igen i år vil rigtig mange tilmelde sig og deltage i den fælles kamp mod kræften!

Hvis man har spørgsmål til alt det praktiske, kan man kontakte styregruppens medlemmer, og følge med på hjemmesiden og Facebook, hvor vi løbende vil opdatere Stafet for livet 2020 i Billund Kommune skriver de i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.