GSK Liga trækker sig fra sæson 2020

Direktør Michael Bach Nielsen - Foto: René Lind Gammelmark

På Onsdagens DSL møde, informerede GSK Liga sammen med Esbjerg Vikings, at vi ikke kommer til at deltage i årets Metal Speedway League.

Vi vurderer at der stadig er alt for mange ubekendte i forhold COVID-19 situation pt, retningslinjerne fra myndighederne er mange, og vi ønsker ikke at starte sæsonen op, og risikere ikke at kunne efterleve disse.

Vi forudser flere økonomiske udgifter forbundet med de mange restriktioner, og mener det er nødvendigt, at tage hensyn til selskabets og klubbens økonomi, ligeså vel vigtigheden i at kunne sikre alle vores gæsters sundhed.

Vi har set meget frem til at skulle køre speedway på Grinsted Speedway arena, vi havde sammensat en stærk trup, og havde store forventninger til sæson 2020, men omstændighederne skulle vise sig at ville det anderledelse.

Sammen med øvrige klubber har vi afventet udviklingen, og havde håbet på opstart i juli, men samtidig vi har også set dette tidspunkt, som vores deadline for, om det ville give mening at forsætte arbejdet med 2020, eller skifte fokus over på 2021.

Det har naturligvis været en meget svær beslutning, men vi er overbeviste om at det er den rigtige, vi har allerede nu påbegyndt forberedelserne til sæson 2021, og vi arbejder hårdt på at skabe de allerbedste betingelser, for klubben og selskabet, og sammen skabe rammerne for spændende sæson 2021, med masse af gode oplevelserne, og sportslig resultater for vores klub og publikum samt sponsor.

Tak til vores gode kollegaer i de øvrige klubber, for jeres forståelse, og opbakning omkring denne svære beslutning, det er vigtig vi kan stå samme i svære tider, det styrker kun vores i forvejen gode samarbejde. Til alle sæsonkortholdere, vi håber på at i vælge at overføre kortet det til næste sæson, ellers beder vi jer tage kontakten til os.

Vi håber på forståelse fra alle vores fantastiske sponsor og samarbejdspartner, samt trofaste fans og publikummer, vi kommer stærkt tilbage i 2021 skriver Michael Bach Nielsen i en pressemeddelelse.