GGIF Håndbold får desværre ikke Rasmus Bertelsen som assistenttræner.

Rasmus Bertelsen - PR-Foto GGIF Håndbold

Rasmus Bertelsen skulle i den kommende sæson være assistenttræner for GGIFs 1. divisionsherrer. Han har dog i denne uge fået et meget attraktivt tilbud fra Stavanger i Norge, hvor han kunne fortsætte sin egen karriere, og ikke mindst have muligheden for at tage et udlandseventyr sammen med sine familie skriver GGIF Håndbold i en pressemeddelelse.

Rasmus har gennem hele processen været ærlig og spillet med helt åbne kort, og vi vil naturligvis ikke stå i vejen for ham og hans familie. Så selvom vi er utrolig ærgerlige over, at vi ikke kan råde over en kapacitet, som ham, så ønsker vi Rasmus held og lykke i Norge, og vi er dybt forståelig over hans beslutning.

Rasmus udtaler: ”Jeg er blevet tilbudt en håndboldkontrakt i Stavanger i Norge, som jeg ikke kan sige nej til. Det er et tilbud som passer min familie og jeg rigtig godt. En kæmpe highfive til Flemming, holdet og klubben for at forstå̊ og respektere min sportslige og familiære beslutning. Jeg har været utrolig glad over den korte tid, som jeg har været omkring holdet. Det er tale om et fantastisk miljø, og jeg glæder mig til at følge dem i den kommende sæson”.

Cheftræner udtaler: Vi kunne naturligvis ikke stå i vejen for Rasmus og hans familie. Rasmus har allerede i hans korte tid ved os vist, at han var den helt rigtige person for os, og vi vil derfor bevare kontakten med ham indtil ham og hans familie vender tilbage.

Vi har på nuværende tidspunkt ikke en aftale med en afløser, og selvom tidspunktet ikke er det nemmeste, så afsøger vi naturligvis markedet. Vi vil dog ikke have hvem som helst ind, så vi leder efter den rigtige person, der kan passe ind i vores miljø.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.