Kom og se de gamle håndværk på Karensminde

Foto: Billund Kommunes Museer

Den 21. og 22. juli fra kl. 10 til 16 har Museumscenter Karensminde samlet en kreds af dygtige træhåndværkere, der viser de gamle håndværk. En billedskærer viser hvordan man med en stor økse kan snitte de fineste ting. Snedkeren viser, hvordan man med forskellige jern kan lave udskæringer i træ skriver museet i en pressemeddelelse.

Vi får besøg af møbelpolstreren, der demonstrerer sin fine kunst og af kurvebinderen, der ligeledes vil vise os sit flotte håndværk. Der arbejders i træværkstedet med at lave fuglekasser, æblekasser og andre spændende ting, så kom og vær med.

På Karensminde er der mange aktiviteter for hele familien. Tag ned til åen eller op i skoven og gå en tur. Besøg vores historiske køkkenhave og forevisningsmark og kom nær gårdens mange dyr. Oplev naturområdet omkring Museumsgården på en af vores hyggelige hestevognsture.

Entre: 40,- kr.

Hver tirsdag i juli afrundes dagen fra ca. kl. 16-18 med en smuk hestevognstur. Under turen fortælles der om det kulturhistoriske landskab. Det er muligt at tilkøbe aftensmad efter endt tur.

Hestevognsturen kræver tilmelding, som du kan læse mere om på museets hjemmeside. Tilmelding er senest kl. 12 på selve dagen.

Pris for hestevognstur:      

Voksne 75 kr. (125 kr. m. spisning)

Børn 30 kr. (75kr. m. spisning)

 

Yderligere information: www.billundmuseum.dk
Følg museet på facebook.com/billundkommunesmuseer