På Karensminde blev der lavet syltetøj og honning

Foto: Bent Nielsen

Tirsdag den  14. juli og onsdag den 15. juli blev der fremstillet honning og kogt syltetøj.

Tirsdag var vejret ikke det bedste til udendørs aktiviteter, men det var det til gengæld onsdag, hvilket en hel del benyttede sig af.

Børnene plukkede bær i den gamle køkkenhave, hvorefter de fik mulighed for at være med til at klargøre dem til syltning eller saftkogning.

Det foregik i et udendørskøkken der på grund af Corona var blevet lavet i stakladen vest for Karensminde.

I laden blev der slynget honning og man kunne få en god forklaring på hrordan bierne lever og arbejder.

Inde i smedjen blev der arbejdet og man kunne lave et hjerte. I træværkstedet var der også åbent.

Der blev solgt friskbagte Karensminde vafler i gården, og i kaffestuen var der både kaffe og lagkage klar.

For dem der kunne tænke sig at få en tur i hestevognen var dette også muligt.

Foto: Bent Nielsen

Foto: Bent Nielsen

Foto: Bent Nielsen

Foto: Bent Nielsen

Foto: Bent Nielsen

Foto: Bent Nielsen

Foto: Bent Nielsen

Foto: Bent Nielsen