Eneuheld på Hovborgvej mellem Vorbasse og Hovborg

Foto: René Lind Gammelmark

Søndag aften kl. 19.20 blev Brandmændene fra TrekantBrand, Station Billund kaldt til Hovborgvej mellem Vorbasse og Hovborg.

En mandlig fører var kommet kørende i bil fra Vorbasse mod Hovborg. Bilisten mister herredømmet over bilen, formentlig på grund af for høj hastighed og rammer ind i nogle grantræer, hvorefter bilen til sidst bliver krøllet om en træ fortæller vagtchef Jørn Bystrup fra Sydøstjyllands Politi til Netavisen Grindsted.
Brandmændene brugte et par timer på at få den tilskadekomne ud af bilen. Vagtchefen kendte kl. 23.15 ikke til bilistens tilstand, men bilisten blev fløjet med Akutlægehelikopteren til Odense Universitets Sygehus da han var alvorlig tilskadekommen.

Brandmændene fik assistance fra TrekantBrand, Station Brørup. Ud over brændmandene var Indsatsleder Jimmy Nielsen fra TrekantBrand, En politipatrulje, En akutlæge og Akutlægehelikopteren samt Politiets indsatsleder på stedet.

En bilinspektør kom til stedet for at lave tekniske undersøgelser og opmåling.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark


Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark


Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark