Golf Box Cup 2020 den 15. august på Gyttegård

Foto: Pixabay

De store navne kommer til Golf i Billund Kommune den 15. august og skal dyste på Gyttegård Golfbane.

Flemming Tiro Lund har sammen med boksedommer Knud Wagner fra Fredericia bokseklub, arrangeret et Golf event der skal være en tilbagevende begivenhed.

Det er en Golf turnering for nuværende og tidligere boksere, dommere og andre der har berøring med boksning på en eller anden måde.

Allerede nu er kendte navne tilmeldt, den første var Super Brian Nielsen, som tidligere har bokset mod de største indenfor boksning, Larry Holmes, Mike Tyson, Evander Holyfield og mange flere. Brian bor det meste af året i Spanien, men kommer til Danmark til denne begivenhed.

Gert Bo Jakobsen som var den første dansker der kunne bryste sig med titlen som verdensmester i boksning, og som har bidraget til mange fantastiske bokseoplevelser for de dansk fans. Lokalt er den tidligere prof bokser Jesper Thimis Kristiansen, som nu er cheftræner i Varde AK, samt Christian Bladt der også er fra Varde og har også været prof bokser, begge fra varde er på samme måde som Brian og Gert, fyldt med energi og gode historier, så jeg forventer at der skal trækkes lidt fra, når de fortæller om deres tidligere karreer. Men det bliver en god dag og forhåbentligt kommer der interesserede og kigger på og måske får en autograf med hjem.

Vi håber at der er stor interesse for Golf Box Cup, og næste år er planen at vi finder et velgørende formål, på samme måde som der i dag er StjerneGolf, som støtter Kids-Aid. Personligt ønsker jeg at lave denne turnering, fordi der skal ske noget her efter covid-19 og så gør det ikke noget at vi skal markere det i Billund Kommune, jeg tænker at vi samfundsmæssigt står i en specielt situation, så dem der har mulighederne og eventuelle kontakter, de bør gøre noget der kan være med til at åbne Danmark. Jeg spiller selv med den dag, og vil gøre alt for at kan få en sejr over tidligere verdensmestre på mit CV. Men jeg håber også at mange flere vil udfordre os denne dag! skriver Flemming Tiro Lund til Netavisen Grindsted.