Musik i gryden kommer hjem til jer i år

Musik i Gryden på Grindsted Stadion er i år aflyst på grund af Corona virus, men mange vælger uden tvivl at holde fast i traditionerne med at mødes, og det kan nu blive med en god smag af Musik i Gryden. Lad os nu få en hyggelig dag skriver GGIF.

De tre GGIF Foreninger: Håndbold, Gymnastik og Fodbold er nemlig gået sammen med Grindsted Handelsstandsforening og en række af Grindsteds erhvervsdrivene om at tilbyde lækker mad, dejlige drikkevarer og lidt ekstra til festen hjemme hos jer.

Pakkerne skal bestilles senest mandag den 27. juli 2020.

Dermed kan man både støtte op om det lokale handels- og erhvervsliv og støtte op om de tre GGIF foreninger, der i år må undvære indtægterne fra Musik i Gryden.

Man støtter ikke kun op ! Alle de der køben en “Musik i Gryden pakke” deltager automatisk i lodtrækningen om 30 minutters besøg af MAX WOFL eller HENRIK JOHANNESEN klokken 14, 15 eller 16 lørdag den 1. august. Der er to bands og dermed ialt seks koncerter.

Man kan også vinde en fed Freestyle fodbold opvisning af “Brødrene Vips!”

Lodtrækningen om Musik og Brødrene Vips foregår på Torvet lørdag den 1. august kl. 11.00

Alle der har bestilt Musik i Gryden pakke hos Lucullus, Rema 1000 eller Hancock i Hejnsvig er med i lodtrækningen.

Se muligheden for at købe Musik i Gryden pakker på : https://da-dk.facebook.com/musikigryden   –  https://www.facebook.com/ggiffodbold