Der er stadig sommerferieaktiviteter for børn på Billund Bibliotekerne

PR-Foto

Drop-in workshop – Medaljeforfalskeriet

Torsdag d. 6. og fredag d. 7. august kan du lave falske medaljer i Medaljeforfalskeriet i Frirummet ved Billund Centret. Som regel tager det evigheder, inden dronningen opdager, at du fortjener en medalje, så det er både nemmere og hurtigere at lave din egen medalje. Måske bliver den også meget flottere end dem, dronningen uddeler. I Medaljeforfalskeriet er der en formidabel løgnegenerator, som hjælper dig med at have en troværdig historie klar, når folk spørger, hvordan du har fået din medalje. Arrangementet er for børn fra 6-12 år, men forældre er også meget velkomne. Der er ingen tilmelding.

TID OG STED :

Medaljeforfalskeriet

Drop-in workshop i Frirummet, Skolevej 1A, Billund

I tilfælde af regnvejr afholdes arrangementet på Billund Bibliotek

Torsdag d. 6. og fredag d. 7. august kl. 10.00-15.00

Lav dine egne medaljer og brug løgnegeneratoren til at fabrikere en troværdig historie, du kan have klar, når folk spørger, hvorfor du har fået en medalje.

For børn fra 6-12 år. Forældre er også velkomne

Ingen tilmelding

Cirkusworkshop med Det flyvende Kuffertcirkus

Hvis du er mellem 9 og 12 år, kan du i begyndelsen af august være med i Det flyvende Kuffertcirkus´ cirkusworkshop i enten MAGION Biblioteket eller på Billund Bibliotek. Du kan prøve kræfter med jonglering, balance, diablo, stylter, ethjulede cykler og meget mere. Søren fra Det flyvende Kuffertcirkus er en rutineret cirkusunderviser, og han ved lige præcis, hvordan du bedst lærer at jonglere med bolde og køre på en ethjulet cykel. Når du har øvet dig sammen med Søren i 2 dage, bliver dine forældre og søskende inviteret til at se en sjov, spændende, overraskende, helt fantastisk cirkusforestilling, hvor DU selvfølgelig er med i manegen. Skynd dig lidt at tilmelde dig workshoppen på billundbib.dk

TID OG STED:

Cirkusworkshop med Det flyvende Kuffertcirkus

Workshoppen løber over 2 dage og afsluttes med en forestilling for forældre og søskende, For børn fra 9-12 år

MAGION ved parkeringspladsen

Mandag d. 3. – tirsdag d. 4. august kl. 10.00-15.00

Cirkusforestilling tirsdag d. 4. august kl. 15.00-16.00

På plænen ved Billund Bibliotek

Onsdag d. 5. – torsdag d. 6. august kl. 10.00-15.00

Cirkusforestilling torsdag d. 6. august kl. 15.00-16.00

Gratis billetter til cirkusworkshop i enten MAGION Biblioteket eller på Billund Bibliotek bestilles via billundbib.dk