Sdr. Omme E-sport slår endelig dørene op

De nye seje gamer computere står klar til at modtage nye medlemmer i Sdr. Omme E-sport - Privatfoto

Lørdag den 15. august holder Sdr. Omme E-sport åbent hus og de håber at se en masse af byens unge. På dagen kan de prøve kræfter med Minecraft og Counter-Strike på de nye Gamer computere i de nyrenoverede lokaler på Hovedgaden 2, st. tv.

Sdr. Omme E-sport har ventet længe på at kunne byde velkommen, da Corona satte en stopper for deres planer i foråret. Nu er de klar, og de glæder sig til at byde velkommen. ”Det er vigtigt for os, at alle føler sig velkommen og at vi har en sund profil.” Udtaler Henrik, formanden for Sdr. Omme E-sport.

I foreningen har de tre værdier: Fællesskab, Læring og Sundhed. ”Vi håber, at vi i foreningen kan skabe venskaber på tværs af alder, køn og sociale lag.” Fortæller Henrik. Mens han uddyber, at det ikke kun handler om at spille computer, medlemmerne skal også være fysisk aktive, hvilket kan være alt fra fælleslege til en tur på motionscyklen.

Den sunde profil gør også, at energidrikke, sodavand, slik og alkohol ikke er tilladt i foreningens lokaler. Det er vigtigt for bestyrelsen, at medlemmerne kommer for at spille og dygtiggøre sig i fællesskab med andre.  

Henrik, Torben og Jesper udgør bestyrelsen og sammen har de søgt midler fra Landdistrikspuljen, meldt sig ind i DGI og sørget for at lokalet står klar til at skabe unge fællesskaber omkring E-sport i Sdr. Omme. Foreningen forventer, at den primære målgruppe bliver mellem 10-17 år, men der vil være hold for både yngre og ældre gamere skriver DGI i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.