Ung dag den 3. august 2020 på Frivilligcenter Billund

Foto: René Lind Gammelmark

Vi har alle være isoleret under ”denne tid”, men gutter nu er det tid til at være sociale igen. Ungenetværket byder på GRATIS mad, drikke og live-musik.
Sammen kan vi gøre Frivilligcenteret ungt ved at lave pallemøbler, male, lytte til et lokalt band, lave og spise god mad og skabe en god stemning!
Vær med til en hyggelig dag.

KIG FORBI I LØBET AF DAGEN

DELTAGELSE: Gratis
DAG: mandag d. 3. aug.
TID: 14-21
STED: Frivilligcenter Billund
ALDER: 15-25 år
TILMELDING: Mød blot op – tilmelding til mad sker på selve dagen.

UNGENETVÆRKET er et frivilligt fællesskab for og med unge PÅ TVÆRS af foreninger og organisationer i Billund Kommune. Ungenetværket vil gøre det lettere at være ung frivillig i lokalområdet, ved at fungere som et bindeled mellem unge og lokale foreninger.

DET FEDE ved ungenetværket er at kunne være frivillig SAMMEN med andre unge. Det er et fællesskab, hvor vi sammen kan finde ud af hvad vi synes er sjovt og prøve kræfter med det. Vi kan både finde på helt nye aktiviteter for og med hinanden og andre målgrupper – men vi kan også hoppe med ombord i de lokale foreningers initiativer. Og vi kan selvfølgelig også gå sammen med de lokale foreninger/organisationer og finde på nye spændende ting.

Man bestemmer selv, hvor tit man vil være med som frivillig, og man skal ikke kunne noget specielt for at være med – mød blot op som du er!!

I stedet for at være tilknyttet én forening er ungenetværket med til at vise de MANGE forskellige muligheder der er i forhold til at være FRIVILLIG.

En lang række lokale foreninger er allerede blevet en del af NETVÆRKET – og er med til at skabe muligheder for at afprøve det at være frivillig!!

Ønsker du at høre mere om frivillignetværket kan du KONTAKTE Noémi på noemi@frivillig-billund.dk // 30 34 05 61

læs mere om ungenetværket:
https://frivillig-billund.dk/projekter