Jesper Ridder Olsen er ny CFO hos KIRKBI A/S

PR-Foto Kirkbi

KIRKBI A/S annoncerede i dag udnævnelsen af Jesper Ridder Olsen som selskabets nye Chief Financial Officer. Jesper Ridder Olsen tiltræder stillingen i KIRKBI i begyndelsen af 2021 efter afvikling af sit nuværende ansvar som CFO for Maersk Drilling, der blev noteret som et uafhængigt selskab på Københavns Fondsbørs i 2019 skriver KIRKBI i en pressemeddelelse.

Udover hans succesrige rolle som CFO i Maersk Drilling har Jesper Ridder Olsen mange års erfaring med at arbejde som revisionspartner og rådgiver for nogle af de største virksomheder og familieejede virksomheder i Danmark.

Søren Thorup Sørensen, CEO, KIRKBI A/S, siger:
”Jeg er glad for at byde Jesper Ridder Olsen velkommen til KIRKBI, hvor han vil spille en vigtig rolle i eksekveringen af den ambitiøse, langsigtede strategi, der understøtter det langsigtede familieejerskab. Jesper har solid finansiel erfaring og værdifuld viden om familieejerskab, og jeg ser frem til at samarbejde med Jesper om at levere på vores strategi.”

Jesper Ridder Olsen siger:
”Jeg er glad for at blive en del af KIRKBI og et team, der kontinuerligt søger at skabe positiv udvikling gennem ansvarligt ejerskab og investeringer. KIRKBI er en unik virksomhed, der søger at sikre et langsigtet og bæredygtigt familieejerskab, og jeg ser meget frem til at bidrage til selskabets fortsatte udvikling og succes.”

Jesper Ridder Olsen efterfølger Kurt Carstensen, der tiltrådte som CFO i KIRKBI i 2011, og efter ni succesrige år i denne rolle tiltræder han en ny position som senior finansiel rådgiver i KIRKBI Koncernen.

CV – Jesper Ridder Olsen
Business Experience
2017 – Present A.P. Moller Maersk
2018 – CFO, Maersk Drilling
2017 – 2018 Senior Vice President Finance, Head of Accounting, Control and Tax
2014 – 2017 EY Partner
1995 – 2014 KPMG Denmark Partner
Non-Executive Board Positions
KK Wind Systems, Board Member

Uddannelse:
2001 State Authorised Public Accountant