MAGION i gang efter Corona

Foto: René Lind Gammelmark

Fra mandag den 10. august åbner MAGION igen fuldt ud. Det betyder at omklædningsrum, café samt MAGION Torvet kan benyttes – dog med covid-19 relaterede begrænsninger. 

 Centerleder Henrik Steen-Andersen har glædet sig til at kunne byde alle brugere tilbage i MAGION, Lynghallen og på faciliteterne ved Grindsted Stadion. ”Et kultur- og idrætscenter som MAGION giver kun mening pga. de mennesker, der bruger rammerne. Så vi ser i meget høj grad frem til at opleve MAGION summe af liv fra morgen til aften, når skoler, foreninger og alle vore andre gæster igen kan få fuld adgang”.

Den fulde åbning af MAGION kommer naturligvis med begrænsninger af hensyn til Covid-19 smittefaren, fortæller Henrik Steen-Andersen. Kapaciteten i omklædningsrum og mødelokaler reduceres efter myndighedernes retningslinjer. Brugere skal overholde de skiltede begrænsninger og eventuelle anvisninger fra personalet. Det bliver på ny tilladt at opholde sig i MAGION – dog kun i kortere perioder. ”Man vil kunne benytte caféen og sidde i vores sofaer, men længerevarende ophold i større grupper er vi nødt til at frabede os”, lyder vurderingen fra Henrik Steen-Andersen i en pressemeddelelse.

Idrætsforeningernes brug af haller og lokaler er fortsat begrænset af myndighedernes retningslinjer. Fra MAGION lyder anbefalingen, at foreningslivet konsulterer de relevante idrætsorganisationer og specialforbund ved tvivlsspørgsmål omkring afviklingen af træning og kampe.

Møde- og selskabslokaler genåbnes også med mulighed for booking og forplejning. Den nyindrettede café er også klar til at tage imod gæster ligesom den populære ”dagens ret” er tilbage fra dag ét. Caféen vil være åben fra tidlig formiddag til kl. 20.   

I uge 33 genstartes flere hold i både MAGION Svømmehal og MAGION Fitness ligesom åbningstiderne generelt normaliseres i hele MAGION.

På magion.dk kan man orientere sig om holdplaner, åbningstider og events.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.