Grindsted GIF’s 1. divisions håndboldherrer vandt 28 – 22 over TM Tønder

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Til tirsdagens træningskamp mellem Grindsted GIF’s 1. divisions håndboldherrer mod TM Tønder i Lyghallen endte kampen med en sejr på 28-22 til hjemmeholdet efter at have ført med 14-8 ved pausen. Det var holdets første kamp i fem måneder.

Der var en del “rust” der skulle bankes af, undervejs i kampen var der flere gode ting, specielt i defensiven, hvor Tønder havde udfordringer med at score i det etablerede angrebsspil. Angrebsmæssigt fungerede spillet også udmærket i perioder. Træningskampene bliver brugt til at få lagt flere lag på spillet og samtidig sørge for at alle kommer i kamp, så holdet står knivskarpt til sæsonstarten den 5. september skriver GGIF håndbold.

Aftenens topscorer blev Jacob Pedersen der scorede 6 mål.

På mandag tager holdet turen til Middelfart, hvor de i en træningskamp skal møde Faaborg ØH fra anden division.