Fighter og barnebarn går for den gode sag…

I første weekend af september måned, er der altid fuld aktivitet i og omkring Viadukthallen i Filskov, når den årlige Stafet For Livet er i gang. Sådan bliver det ikke helt i år – grundet den igangværende Corona situation.

 

Så derfor er det kun lørdag d. 5. september at enkelte elementer fra en stafet, der finder sted. Herunder at de tilmeldte deltagere går nogle runder hver især, der hvor de nu finder det belejligt. Og det har flere taget som en mulighed for at bruge fantasien og sammensætte deres helt egen rute.

Det har en fast stafetdeltager, som er fighteren Erik Gregersen også gjort. Han har sammen med barnebarnet Hjalte planlagt at gå en rute fra Grindsted via Sdr. Omme over Filskov og tilbage til Grindsted.

 

De to friske travere vil tilbagelægge ca. 37 kilometer i alt, og de håber der er nogle sponsorer der vil støtte dem i dette projekt, for dermed at samle en pæn sum penge sammen til Stafet For Livet!

De forventes at være i Sdr. Omme ca. 12-12.30, frokost ved Simmelvej ca. 13.30, Filskov ca. 14.30 og retur i Grindsted ca. 16.30-17.00.