LEGO House direktør cykler 100 km for den gode sag

Billedet er fra 2018, hvor Jesper Vilstrup (tv) deltog i slutspurten sammen med LEGO fans, der havde kørt fra London til LEGO House i Billund. © LEGO House

Lørdag trækker Jesper Vilstrup, direktør for LEGO House, i cykeltøjet for at tilbagelægge 100 km sammen med ti andre voksne LEGO fans. Hensigten er at samle ind til non-profit organisationen FairyBricks, som hvert år arrangerer velgørenhedstiltag med LEGO klodser. Egentlig var årets cykeltur blevet aflyst på grund af COVID-19, men der blev tænkt kreativt, så cykelturen alligevel kan finde sted.

De 11 ryttere skal nu ialt cykle 1000 km, da det svarer til den planlagte distance fra London til Billund, og som holdet i øvrigt også cyklede i 2018. Alle cykler sammen – men hver for sig. Det vil sige, at alle ryttere cykler alene (eller maks to sammen) men på samme tidspunkt lørdag formiddag.

Jesper Vilstrup fortæller: ”I LEGO House har vi arbejdet sammen med Fairy Bricks flere gange over de seneste år, og de laver virkelig et stort og professionelt arbejde – blandt andet ved at bygge kæmpemosaikker i LEGO klodser, hvor entreen går til syge børn. Så da jeg blev spurgt om jeg sammen med de andre gutter ville være med til at støtte den gode sag var jeg ikke i tvivl.”

Der er syv ryttere fra England, en fra Tyskland, en fra Frankrig to fra Danmark. De to danske ryttere er foruden Jesper Vilstrup, Caspar Bennedsen, som ejer Brick Works – et selvstændigt firma, som lever af at bygge store LEGO modeller.

Vilstrup og Bennedsen har valgt at cykle de 100 km sammen med start og slut i LEGO House lørdag 15. august. De ruller afsted lørdag kl. 8.00 skriver LEGO House i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.