Guld i gemmerne ? – Foredrag om samlingsrevision ved Billund Kommunes Museer

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Hvad foretager de museumsansatte sig når der ikke laves nye udstillinger, foredrag, byvandringer eller andre aktiviteter på Museumsgården? Hvordan arbejdes der med da mange genstande i museets samling, som ikke er udstillet? Bliv klogere på noget af arbejdet bag kulisserne på et museum, når vi sammen dykker ned i museets igangværende samlingsgennemgang, hvor Billund Kommunes Museers samling revideres og strømlines.

Museumsinspektør, Jonas Hørup Ruskjær vil med afsæt i museets ansvarsområder og forpligtelser som statsanerkendt museum forklare den igangværende proces, de forskellige krav og komme med konkrete eksempler fra museets samling. Der vil også trækkes tråde til museets forestående magasinbyggeri skriver museet i en pressemeddelelse.

Foredraget foregår i laden på Museumscenter Karensminde. Vi runder aftenen af med kaffe og kage.

Yderligere information: www.billundmuseum.dk
Følg museet på facebook.com/billundkommunesmuseer

 

Praktiske informationer:

Tilmelding til dette arrangement foregår på museets hjemmeside

Tid: 19. august 2020, kl. 18-19.30

Sted: Museumscenter Karensminde, Morsbølvej 102, 7200 Grindsted

Entré: 50 kr. (plus billetgebyr)

Arrangør: Billund Kommunes Museer og Karensmindes Venner