GROW – nyt iværksættermiljø i Billund

Marianne Witte - Foto: René Lind Gammelmark

Hos Billund ErhvervsFremme har man i mandags sat et nyt iværksættermiljø igang på Kløvervej 35 i Billund.

De første to iværksættere er budt velkommen, og dermed er Billund ErhvervsFremme med på de to iværksætteres vækstrejse.

Billund ErhvervsFremme sætter med GROW fokus på at skabe de optamale rammer og vilkår. Samtidig er de med atil at udvikle de forretningsideer der er mulige.

Med GROW har Billund ErhvervsFremme skabt et unikt iværksættermiljø, hvor både iværksættere og virksomheder kan vokse i.

GROW er Billunds nye iværksættermiljø, hvor iværksætterne dagligt har kontakt med fagligt stærke sparringspartnere og andre dygtige iværkstættere.

De bliver også en del af det stærke erhvervsnetværk, der blandt andet inkluderer lokale virksomhedsledere, mentorer, investorer og Billund ErhvervsFremmes Advisory board. Dette vil sikre at iværksætterne kan få den sparring der skal til, for at iværksætterne kan få deres virksomhed godt fra start.

Billund ErhvervsFremme har prioriteret at have fokus på vækst, og iværksætteren skal have lyst til at tage med på denne rejse.

Hvis man har lyst til at blive en del af GROW i et år og bor i Billund Kommune kan man kontakte Marianne Witte fra Billund ErhvervsFremme for at høre mere.

Advisory Board med fokus på iværksætteri

I løbet af foråret har Billlund ErhvervsFremme startet et Advisory Board op med fokus på iværksætteri. Jeppe Hebsgaard Laursen er formand for dette board.

Jeppe Hebsgaard Laursen startede i 2003 sammen med Kapser Krogh virksomheden Zebicon A/S i Billund. Han har en baggrund som Pilot og Værktøjsmager og har sammen med Kasper Krogh opbygget virksomheden Zebicon A/S der er er firedobbelt Gazelle virksomhed. Idag er virksomheden førende på sit felt der er optisk 3D scanning til digitalisering og kvalitetskontrol.

Zebicon og Jeppe er meget aktive i arbejdet med at tiltrække kompetencer til de tekniske fag gennem sit arbejde i både Trekantområdet/DIMA såvel som de lokalt funderede TechTour/Studiedag Billund, hvor unge under uddannelse har mulighed for at besøge nogen af Billund Kommunes teknologivirksomheder.

Jeppe Hebsgaard Laursen er også medlem af Billund ErhvervsFremmes bestyrelse.