Se de mange billeder: GGIF’s serie2 fodboldherrer vandt 2-0 over Spangsbjerg IF

Foto: René Lind Gammelmark

Fredag aften blev der taget hul på efterårssæsonen i Fodbold.

GGIF’2 Serie 2 fodboldherrer mødte på Grindsted Stadion Spangsbjerg IF hvor hjemmeholdet vandt kampen med 2-0

Inden kampen og i halvlegen underholdte Jonas (Vips) og Noah Dahlmann med Freestyle show.

Træner Christian Thorne har skrevet følgende referat fra kampen:

Forholdene var perfekte fredag aften på et Grindsted Stadion badet i solskin. Og sikke en opbakning fra publikum!

I sidste weekend besøgte jeg plænerne ved Gjesing Idrætscenter, hvor vores modstander fra Spangsbjerg IF spillede deres første opgør i sæsonen. Og jeg fik syn for sagen. Som forventet spillede de igen flot fodbold, lige som sidst vi mødte dem.

En svær opgave ventede os.
Det var med en blanding af store forventninger og bekymrede tanker, at vi forberedte os til sæsonpremieren, for i træningskampene oplevede vi lidt af hvert. Positivt og negativt. Især defensivt havde vi i optakten nogle udfordringer, og sjældent har vi lukket så mange mål ind. Til gengæld viste vi tænder offensivt.

Første halvleg blev generelt en lidt tøvende og nervøs optræden af os. Trods en insisterende start på kampen, hvor de første syv-otte minutter bød på én stor chance til Spangbjerg og hele fire til os, så var vores indsats i første halvleg en smule famlende. Det var lige som om at spillerne skulle ryste tvivlen af sig. Tvivlen på egne evner. Forventningerne er høje. Eksternt som internt. Pausen gjorde noget godt. Der blev udstukket nogle enkle fokuspunkter, og fra anden halvlegs start kunne jeg observere et hold, der sænkede skuldrene og i stedet fandt viljen frem. Der blev skruet op for energiniveauet og dermed blev også spillet forbedret betragteligt.

I de første 45 minutter havde keeper Sune Nissen et par særdeles store og vigtige aktioner, der reddede os i en periode, hvor det bestemt var Spangbjerg, der var bedst spillende. I anden halvleg havde Sune til gengæld langt mindre at se til, for vi stod langt bedre på banen, ligesom vi blev en tand hårdere i nærkampene.

Dét sammenlagt med en større bevægelighed blev udslagsgivende. Især vores centrale midtbane med anfører Patrick Lauridsen og Christoffer Wutborg får tilbagelagt mange kilometer. Med scoringer af Rasmus Ox Horsted og Emil Hergott vandt vi kampen, og vi formåede endda at holde buret rent.

Hårdt arbejde og tro på egne evner løftede os. Og som træner var der da også lidt at se til. En større rokering i første halvleg samt en del skift i anden krævede nogle beslutninger. Og jeg er særdeles tilfreds med måden spillerne løser opgaverne på. Dét bedst personificeret af Mikkel Guldbrandsen, der i slutfasen bliver sendt ind i midterforsvaret, hvor han løser opgaven med koncentreret ro og fokus.

Vi har brug for, at alle mand lykkes for at holdet lykkes.

Det kan blive en rigtig spændende sæson.

#ViErGGIF

66.: 1-0, Rasmus Ox Horsted, assist Christian Andreas Hansen
84.: 2-0, Emil Hergott Hansen, assist Kenni Jensen

Kampens spiller: Rasmus Ox Horsted

Holdopstilling
Sune Nissen
Mikkel Guldbrandsen
Mathias Landén Jeppesen
Sebastian Øhlenschlæger
Claus Svejstrup (ja, han er 45)
Christian Andreas
Hansen Patrick Lauridsen (cap.)
Christoffer Wutborg
Jesper Dahl Schmidt
Pirasath Raguleswaran
Rasmus Horsten
Lasse Kamp
Emil Hergott
Kenni Jensen

Klik på billederne i galleriet herunder for at se dem i stor størrelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.