Leif Gregersen kan fejre 25 års jubilæum på DuPont den 23. august 2020

Leif Gregersen - Foto: DuPont

Procesoperatør Leif Gregersen kan fejre 25 års jubilæum d. 23. august 2020 hos DuPont Nutrition Biosciences i Grindsted.

Leif blev ansat den 23. august 1995 som procesoperatør i Fabrik 017 til at tage sig af det daværende Ascorbat-mølleri, hvorefter han i halvandet år var udlånt til Pharma-fabrikken afdeling 300.

I maj 1997 blev Leif flyttet tilbage til Fabrik 017 for at være med til at starte produktionen af Ascorbylpalmitat op. Dette job bibeholdt Leif, indtil han blev overflyttet til DPA-Natrium produktionen. Da Pharma produktionen lukkede i sommeren 2016, flyttede Leif tilbage til Ascorbylpalmitat produktionen, hvor han siden har varetaget tørring og pakning.

Leif har i sin tid hos Danisco/DuPont altid arbejdet med processer, og har gennem årene oparbejdet stor indsigt og erfaring i drift af proces og færdiggørelsesanlæg.

Leif er en meget loyal, samarbejdsvillig og respekteret person, som med et glimt i øjet og godt humør får løst sine opgaver, samtidig med at han gerne hjælper andre, hvor der er behov for det.

 

Jubilæet fejres fredag d. 21. august 2020 med en reception kl. 09.30 for familie, venner og kollegaer, samt efterfølgende frokost for familie, venner og kollegaer.