Tak for den flotte opbakning til indsamlingen

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Kræftens Bekæmpelse i Billund Kommune takker for den lokale opbakning til landsindsamlingen som opnåede et flot resultat.

Søndag den 16. august bankede frivillige fra Kræftens Bekæmpelse på dørene i Billund Kommune. Den årlige landsindsamling var grundet COVID-19 flyttet til sensommeren.

Kræftens Bekæmpelse holder hvert år en landsdækkende indsamling til kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte. I år har landsindssamlingen været lidt anderledes på grund af COVID-19. Indsamlingsledere og indsamlere har taget en række ekstra forbehold for at passe på hinanden og borgere rundt i byerne. Kampagnelederne Mary Sort og Anna Kathrine Pedersen fortæller, at de er meget taknemmelig for den store opbakning, de har oplevet på ruterne.

– Som forening står vi over for en alvorlig økonomisk udfordring, som mange andre foreninger og virksomheder også gør. Vi er derfor utrolig taknemmelig for, at vores frivillige indsamlere og borgere i Grindsted, Billund, Vorbasse, Hejnsvig, Krogager, Sdr. Omme og Filskov har vist en solidarisk opbakning til vores landsindsamling. Det kommer til at gøre en forskel.

Ikke nok med at pengene skal samles ind, men de skal også tælles op.

Tak til Sparekassen Kronjylland for at stå med personale, som var klar til at bruge en del af deres søndag med optællingen.

Efter at flere pengeinstitutter bliver ” pengeløse” er det blevet vanskeligere, at få det gjort, så derfor er vi meget glade for, at Sparekassen Kronjylland i Vorbasse og Billund sagde ja, til at tælle indsamlingsbøtter op fra alle byerne i kommunen.

Tak til alle indsamlere for arbejdet med at gå rundt i byerne, og tak til indsamlingslederne i byerne i Billund Kommune for arbejdet med koordineringen af indsamlingen. På trods af, at den lokale indsamling i år var udfordret af både Corona og konfirmationer, så er vi både lettet over at indsamlingen er veloverstået og enormt stolt over, at vi har gjort, hvad vi kunne, siger Mary Sort og Anna Kathrine Pedersen.

Det samlede resultat af indsamlingen blev kr. 195554,-, som fordeler sig på følgende:

Vorbasse13.500,00
Hejnsvig16.428,50
Krogager10.351,50
Sdr.Omme12.427,00
Filskov11.008,00
Billund29.020,50
Grindsted47.955,50
MobilePay (hele Billund Komune)54.863,00

*Dertil skal tillægges digital indsamling, som ikke er opgjort endnu fortæller Anna Kathrine Pedersen i en pressemeddelelse.

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo
Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo
Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo