Kids Fun Night i Vestermarkskirken er aflyst

Foto: René Lind Gammelmark - www.freelance-fotografen.dk

Vestermarkskirkens sstore event for børn fra 0. til 5. klasse der hedder Kids Fun Night måtte desværre aflyses i foråret på grund af Corona.

Vestermarkskirken har i hele august måned arbejdet, og forsøgt på at danne en sikker og tryg ramme for eventet igen kunne blive en realitet fredag den 28. august 2020 fra kl. 17.30 til kl. 20.00.

Desværre bliver arrangementet ikke til noget, for Vestermarkskirken føler ikke at de kan gennemføre arrangementet, fordi de ikke føler sig trygge nok til at sørge for at smittefaren er minimal. Det er børn arrangementet henvender sig til og Vestermarkskirken er meget omhyggelige både i forberedelse og udførelse, for at børn og forældre til alle tider skal være trygge ved at komme i Vestermarkskirken fortæller Charley Stephansen til Netavisen Grindsted.