Mandagsspisning i Vestermarkskirken starter igen

Foto: René Lind Gammelmark

Opstart af mandagsspisning trods Corona krisen.

Vestermarkskirken har ligesom alle andre måtte lukke ned for diverse arrangementer ligesom mange andre foreninger og andre events. Dog kan vi med glæde informere at vi åbner op for bl.a. Mandagsspisning i august måned.

Mandagsspisning har været en succes de senere år. Den sidste mandag i måneden har vi fællesspisning hvor der ca. har været mellem 130 og 180 mennesker. Så mange kan vi ikke samles på en gang og derfor starter vi mandagsspisning op lidt anderledes end vi plejer. Fra den 31. august giver vi mulighed for at spise i to hold. Det første hold kan komme fra kl. 16.30 og spise kl. 17.00. De skal være ude af kirken kl. 18.00. Derefter har vi mulighed for at spritte borde og stole af til næste hold som kan komme ind kl. 18.10 og spise senest kl. 18.30

Man kan spise fire personer ved hvert bord og allerede før Corona var vi meget påpasselige med at spritte hænder af inden spisning. Dette fortsætter vi selvfølgelighed med og er opmærksom på at både køerne ikke bliver lange og folk ikke står tæt sammen.

Tilmelding er som sædvanlig til Gitte Johansen på SMS 28961140 eller skriftlig tilmelding i kirken. Da vi har begrænset tilmelding til begge hold, er det selvfølgelig først til mølle som tæller skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.

Vi holder afstand og har fokus på hygiejne og rengøring i kirken