Grindsted GIF Serie2 fodboldherrer spillede uafgjort mod Skjern onsdag aften.

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag aften besøgte GGIF’s serie 2 fodboldherrer Skjern GF og kampen endte 1-1.

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen.

Serie 2: Skjern GF – Grindsted GIF: 1-1 (1-0)Den ene dag stemmer klaveret, den næste dag spiller det falsk.

Vi har det aldrig nemt, når vi besøger Skjern. Sådan er det stadig. Onsdag aften mødte vi en veloplagt modstander, der var dygtige på bold og som især i første halvleg havde langt bedre kontakt med læderet end GGIF.

Vi havde til gengæld igen udfordringer med at sætte spillet op – ligesom i første halvleg i seneste kamp. Der mangler overskud for at vi får spillet til at fungere. Skjern var langt bedre til at finde rum mellem vores kæder, ligesom deres løbevillighed for hinanden var langt bedre end vores. Ikke fordi Skjern producerede chancer på samlebånd – slet ikke – for vores forsvarskæde havde generelt godt styr på tingene, men de grønne fra Skjern kunne forholdsvis let spille sig til dybt ind på vores banehalvdel.

Kort før pausen spilles en høj bold ind fra vores venstre side, hvor en koldblodig modstander fra kanten af feltet hiver et kort aftræk og placerer bolden nederst i det lange hjørne. Chanceløse målmand Sune Nissen må give fortabt.Sune Nissen har faktisk ikke én eneste redning i kampen, så få virkelig farlige chancer havde Skjern.

En række sikre indgreb for vores keeper, men ikke deciderede redninger.I anden halvleg får vi sat mere skub i tingene, og vi sætter især i sidste halvdel af anden halvleg et fornuftigt pres. Men de gode og energigivende oplevelser er for få. Vi forsøger og forsøger, men der mangler et slutprodukt. Og vi skal langt hen før udligningen kommer.

Altid hårdtarbejdende Oliver “Gattuso” Jakobsen viste os en ganske ny side af sit fodboldspil – langskud. Dybt inde i overtiden redede Oliver en uafgjort i land, og vi kunne tage hjem med et særdeles tilfredsstillende resultat. Set over hele kampen altså.

Og på søndag skal vi i ilden igen. Mod Jerne IF, der har oprustet truppen. En modstander vi bestemt får det meget svært i mod, hvis der ikke skiftes gear. Desværre har vi nogle tvivlsomme spillere, der i Skjern fik skader. Både Pirasath Raguleswaran og Rasmus Ox Horsted skal i behandling, og desuden kommer vi til at mangle målmand Sune Nissen på søndag kl. 11.00.

44.: 1-0,
90+4.: 1-1, Oliver Jakobsen
Kampens spiller: Oliver Jakobsen
Holdopstillingen:
Sune Nissen
Mathias Landén Jeppesen
Sebastian Øhlenschlæger
Christian Andreas Hansen
Oliver Jakobsen
Patrick Lauridsen (cap.)
Christoffer Wutborg
Jesper Dahl Schmidt
Pirasath Raguleswaran
Rasmus Horsted
Jakob Vikær
Emil Hergott
Kenni Jensen

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.