Eventyrhuset er igang med at blive DGI certificeret

Privatfoto - Det grønne flag hejses

Eventyrhuset der har til huse i Tingparken i Grindsted er i øjeblikket igang med at blive DGI certificeret institution.

På Onsdag skal næste step af uddannelsen der fører til certificering igang og Beinta Winthereig der er leder af Eventyrhuset fortæller til Netavisen Grindsted at hun regner med at Evetyrhuset i løbet af de næste 2-3 måneder har fuldført uddannelsen der giver en DGI certificering som institution.

En DGI certificering betyder at institutionen gør noget ekstra for idræt, leg og bevægelse, så det bliver en integreret del af hverdagen. På den måde skaber man det optimale fundament for læring og trivsel blandt børn.

DGI Skriver: Undersøgelser viser, at aktive børn er glade børn med bedre selvværd og stærkere sociale kompetencer – parate til at lære nyt.

Mere end 500 skoler og institutioner er allerede DGI certificerede

DGI certificeret idrætsinstitution

Gør som Eventyrhuset i Grindsted – de ønsker at gøre idræt, leg og bevægelse til en integreret del af hverdagen! ?Bliv DGI certificeret idrætsinstitution eller -skole og skab det optimale fundament for læring og trivsel blandt børn og unge.???Begejstrede børn bøvler bedst?https://www.dgi.dk/samarbejd/om-vores-indsatser/programomraader/dgi-skoler-institutioner/certificeringSlået op af DGI Sydvest i Fredag den 21. august 2020