Indstil dit forslag til virksomhedsprisen Rødder og Vinger 2020

Tanja Rønhoff modtager Billund Kommune sociale virksomhedspris 2019 - Foto: René Lind Gammelmark

Nu har virksomheder i Billund Kommune igen mulighed for at vinde den sociale virksomhedspris Rødder og Vinger, som hvert år uddeles af Voksenudvalget.  Den sociale virksomhedspris gives til en virksomhed, som har gjort en særlig social indsats, og vinderen modtager blandet andet 10.000 kroner.

Igen i år uddeles virksomhedsprisen Rødder og Vinger til en virksomhed, som understøtter Billund Kommunes vision på arbejdsmarkedsområdet, som er beskrevet i kommunens beskæftigelsesplan. Prisen uddeles hvert år af Voksenudvalget, og det er nu muligt for borgere, virksomheder, foreninger og medarbejdere at indstille virksomheder til prisen.

Særligt fokus på COVID-19 og forhøjning af uddannelsesniveauet
For at en virksomhed kan vinde virksomhedsprisen, skal de konkret bidrage til at opnå målene i kommunens beskæftigelsespolitik. Det kan eksempelvis ske ved, at virksomheden har et særligt fokus på et sundt arbejdsmiljø eller på at skabe nye arbejdspladser. Men efter et år, som har været præget af coronakrisen, lægger Voksenudvalget denne gang ekstra vægt på, hvordan virksomheden har gjort en særlig indsats for at fastholde medarbejdere under COVID-19. Derudover lægger udvalget vægt på, at virksomheden skal have arbejdet målrettet med at højne uddannelsesniveauet i kommunen.

Vindere af prisen modtager 10.000 kr. til medarbejdertiltag, et diplom, en statuette og presseomtale. Vinderen findes i slutningen af året skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Send os dine forslag Indtil tirsdag den 8. september 2020 klokken 12 har du mulighed for at sende os dine forslag af virksomheder til Rødder og Vinger 2020. Hvis du sidder med en virksomhed i tankerne, som du synes skal vinde prisen, så send en mail til hnj@billund.dk med en kort beskrivelse af, hvorfor virksomheden fortjener at modtage prisen

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.