De frivillige skal fejres på trods af Corona

Gitte Johansen, næstformand for frivilligrådet i Billund Kommune - PR-Foto

Billund Kommunes Frivilligråd plejer at stå i spidsen for at fejre alle de frivillige som gør et frivilligt socialt arbejde i Billund Kommune. I år var planen at der skulle holdes en stor fest i Vorbasse med musik ved Revysangens Genklang, festtale ved borgmesteren og servering ved byrådspolitikerne. På den måde viser politikerne deres taknemlighed for den tid og energi de frivillige bruger for at gøre en forskel for andre borgere i kommunen skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

 • På grund af Corona har vi valgt at aflyse festen i år, blandt andet fordi mange af deltagerne er i risikogruppen; her tænkes f.eks. på de frivillige vennekredse fra plejecentre, patientforeninger m.fl. fortæller Gitte Johansen næstformand for frivilligrådet, Billund kommune.
  Frivilligrådet er alle selv frivillige, der ved hvad det betyder at blive anerkendt for den frivillige indsats der ydes uge efter uge. Derfor har medlemmerne lagt hovederne i blød, og kommet på en ide, som de håber de frivillige sociale foreninger vil fange.

 • Vi vil opfordre alle de frivillige sociale foreninger til at fejre deres egne frivillige i deres lokale forening. Så vi undgår at samles for mange. Frivilligrådet vil i den forbindelse tilbyde en festpose, der kan give lidt indhold til festen. Festpose vil blandt andet indeholde kaffepulver, servietter og gavekort til hjemmelavet is fra Nygård Ismejeri på Tingvejen, Grindsted. Vi har valgt på den måde at støtte en lokal virksomhed, også fordi de kan tilbyde god is i 30 varianter inkl. sukkerfri og laktosefri, så der er noget for alle. Der vil desuden også være en hilsen fra borgmesteren og frivilligrådet, som vi håber de frivillige vil læse op under festen, fortæller Gitte.

  De frivillige sociale foreninger kan ansøge om en festpose på www.billund.dk/frivilligfredag. Frist for ansøgning er fredag den 18. september 2020 kl. 8. Udlevering finder steder på Frivillig Fredag den 25.
  september 2020 på Frivilligcenter Billund, Nymarksvej 10, 7200 Grindsted i mellem kl. 10 – 17.30.

  Ved udleveringen vil der være mulighed for at hilse på medlemmer af Frivilligrådet og byrådsmedlemmer samt få en snak over en kop kaffe. Frivilligcenter Billund vil desuden stå klar til at give en rundvisning i huset, og fortælle om hvad de kan tilbyde.

  Frivillig fredag er en landsdækkende festdag, hvor alle frivillige i hele landet bliver fejret. Over hele landet markeres Frivillig Fredag med et væld af aktiviteter og arrangementer, se mere på www.frivilligfredag.dk.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.