Grindsted Badmintonklub har ambitioner om at rykke op i 3.division

Foto: René Lind Gammelmark

Badmintonsæsonen i Grindsted Badmintonklub er trods covid19 restriktioner for længst gået i gang med en ny og spændende sæson, hvor det for senior holdene i Danmarksserien og Serie 1 har ambitioner om oprykning for begge hold.

Erik Thøgersen der er formand for Grindsted Badmintonklub har sammen med resten af bestyrelsen og klubbens medlemmer ambitioner om at klubben skal rykke op i 3. division. Han mener at med det spillermateriale der nu er i klubben, så vil det være oplagt at gå efter oprykning.

For at det kan lykkedes har GBK hentet den tidligere GBK spiller Martin Faaborg til klubben og lavet en træneraftale der betyder han skal være spillende træner, Martin spillede for et par år siden nogle sæsoner på Højbjergs Ligahold. Martin kender godt til klubbens ambitioner og mener også selv at det er realistisk med det spillermateriale klubben har, at rykke op i 3. division.

Martin Faaborg – PR-Foto

Endnu en tidligere GBK spiller er til denne sæson vendt tilbage, det er Tobias Thomsen, 17 år, som efter at have spillet nogle sæsoner i Kolding. Tobias er U19 Elite spiller og har flere gange deltaget ved DM, ligesom Rasmus Jensen har det, Rasmus vendte sidste sæson tilbage til GBK.

Tobias Thomsen – PR-Foto

Ud over Martin og Tobias er der også Anders Junker, Thomas Jensen og Rasmus Jensen på holdet. Alle har spillet for GBK i ungdomsårene, men har efter afstikkere til andre klubber udviklet sig yderligere.

Desuden råder klubben også over mange unge talentfulde piger, som helt sikkert vil fortsætte deres udvikling i de kommende år.

Danmarksserien består af 6 herrer og 4 piger og Serie 1 af 5 herrer og 3 piger.

Første turneringskamp for begge seniorhold spilles på hjemmebanen i Hal 3 i MAGION den 5. september, Serie 1 kampen starter kl. 12.30 og DS kl. 15.15 Vi håber naturligvis igen i år at se mange tilskuere til kampene, som vil bakke holdene op.

Erik Thøgersen tænker da også at man på et tidspunkt gerne vil rykke op i 2.division, for med de talentfulde spillere der er i klubben på nuværende tidspunkt er det ikke utænkelig.

Grindsted Badmintonklub har ikke nogen spillere der på nuværende tidspunkt er tilmeldt Talent Billund. Badmintonklubben har selv kunnet tiltrække nogle rigtig dygtige trænere der kan udvikle spillerne og sammenholdet mellem spillerne er også rigtig godt.

Erik Thøgersen tænker, at med de ambitioner klubben og spillerne har, er det ikke urealistisk at man kan tiltrække spillere udefra, hvilket kunne kombineres med Talent Billunds akademi hvor spillerne eventuelt kunne bo samt uddanne sig på skolerne i Grindsted.