GGIF vandt 7-0 på udebane over Andrup IF fredag aften

GGIF's Serie 2 fodholdbold. - Foto: René Lind Gammelmark

Grindsted GIF’s Serie 2 fodboldherrer spillede fredag aften kamp mod Andrup IF. Det blev en suveræn 7-0 sejr til Grindsted på udebane.

Træner Christian Thorne har skrevet nedenstående referat fra kampen.

Når man i fodbold taler om at “brænde en chance”, så er meningen bag, at man ikke scorer på en oplagt mulighed. Havde det været ordets faktiske anvendelse, så havde det fredag aften betydet, at hele Skads Skole og dele af det nordøstlige Esbjerg ville være brændt ned til grunden.

Vi spiller på alle måder en solid fodboldkamp, og hele kampen igennem spiller vi os frem til store muligheder. Allerede i det første minut kommer vi foran, da Lasse Kamp sender en følt stikning til Jesper Dahl Schmidt, der uimodståeligt sætter sin(e) modstandere og scorer sikkert. Så var vi ligesom i gang. Vores andet mål falder efter ca. 20 minutter, hvor Mathias “Vips” køligt omdanner er frisparksindlæg til en følt stikning mere, hvor Pirasath Raguleswaran sikkert omsætter den perfekte aflevering til scoring. Flotte mål. Og samtidig forsøger vi at være meget bevidste om at variere spillet med pasninger i egne rækker til omstillinger og dybdeafleveringer.

Og så lige tilbage til de brændte chancer. I perioden fra 20. til 40. spilminut har jeg noteret mig hele fem uudnyttede oplagte scoringsmuligheder. Så oplagte, at man var alene med målmanden. Der ulmede især gløder på Jesper Dahl Schmidt støvle, for han var virkelig pågående med sin insisterende angrebsiver. Men Jesper manglede desværre den sidste coolness og held i afslutningerne. Men han var ikke alene om oplevelsen. Også i anden halvleg blev der brændt alt for mange chancer. Jeg har slet ikke tal til på dem. Men til gengæld fik vi også scoret hele fem kasser mere i de sidste 45 minutter.

Seneste kamps hattrick-helt, Emil Hergott, fik scoret og smidt to assists afsted, og også Pirasath fik scoret et mål mere. En sand perle af en afslutning, hvor “Satti” fra kanten af målfeltet i venstre føler et spark over i det fjerneste hjørne. Det så legende let ud for vores velspillende nummer 10. Hvilket overskud at have.

Det er i øvrigt ikke nødvendigvis skidt at starte på bænken for GGIF i øjeblikket. I seneste opgør mod Oksbøl kom Hergott som bekendt ind og leverede et hattrick. I Andrup havde vi så oplevelsen igen, denne gang med Kenni Jensen i hovedrollen. Indenfor 12 minutter blev det til tre scoringer på assists af Hergott og Jesper. Stærkt!

Det skal dog nævnes, at det i forvejen hårdt prøvede mandskab fra Andrup IF ikke gjorde det lettere for sig selv, da de godt halvvejs i anden halvleg og med kort mellemrum får to gule kort, hvilket vi straffer kynisk med tre af scoringerne.

På onsdag spiller vi første kamp i hovedrunden af pokalturneringen, og kampen fløjtes i gang allerede kl. 17.15 i Løjt. Tidlig kamptidspunkt, men med mulighed for forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, så er det jo, som det er. Vi håber, at nogle af de mest trofast tilskuere kommer med til den lille by nord for Aabenraa.