Billund Gastropub er ved at sammensætte holdet

Fra venstre: Thomas Jørgensen, Jari Sørensen, Thomas Mørkenborg - PR-Foto

I takt med at man hver dag kan se hvordan Billund Gastropubs lokaler tager mere og mere form i Billund midtby er Daglig leder og ejer Thomas Gullbæk Jørgensen ved at sammensætte holdet, som skal stå for byens nye samlingspunkt.

Byggeriet i Billund midtby forventes at stå klart i begyndelsen af november  og Thomas Gullbæk Jørgensen glæder sig til at kunne byde velkommen til en stilfuld og hyggelig pub med fokus på rustik og god mad i kombination med et stort udvalg af drikkevarer.

– Jeg begynder virkelig at  glæde mig til og åbne dørene og byde alle gæster og hele Billund og omegn velkommen om nogle måneder og ser frem at  høre, hvad alle syntes om det- fortæller Thomas Gullbæk Jørgensen i en pressemeddelelse.

For nogen måneder siden annoncerede Thomas efter Quizmaster til pub’en i en avisartikel, og der gik ikke lang tid, før Thomas Mørkenborg meldte sig.

Dagen efter vi havde ønsket os en Quizmaster i avisen, tog Mørkenborg kontakt til mig,  og vi har virkelig fået et godt samarbejde op og køre, både om quizaftner, events og musik. Vi er utrolig glade og taknemmelige for at Mørkenborg, med hans viden og store netværk vil være en del af teamet og skabe gode oplevelser for vores gæster når vi åbner.

Quizmasteren er ikke den eneste, som har tiltrådt holdet, som skal skabe Billunds nye pub. Jari Toftkjær Sørensen træder ind i rollen som Front Line Manager. Jari har bred erfaring indenfor salg og service, restaurant og turisme og vil tiltræde sin stilling inden åbningen som en del af åbningsteamet.

Fra venstre: Thomas Jørgensen, Thomas Mørkenborg, Jari Sørensen – PR-Foto

Vi er utrolig glade og stolte over  at have Jari med på holdet, hans erfaring og baggrund bliver  en vigitig del af den succes vi håber at  skabe for vores gæster og besøgende i Billund,  og vi glæder os over,  at han skal lede teamet i pub’en, siger Jørgensen.

Jørgensen og Billund Gastropub søger også nu Souschef og Kokke til køkkenet og glæder sig til og dykke ned i ansøgningerne for at finde de helt rigtige kollegaer til den spændende menu, som snart bliver tilgængelig på billundgastropub.dk

Billund Gastropub har en central placering på det nye Butikstorvet vis a vis LEGO House og vil kunne byde sine gæster velkomne i flotte lokaler over 2 plan indvendig, samt udeservering og en spektakulær ‘RoofTop’ terrasse med udsigt over byen som vil holde åbent i sommersæsonen

Billund Gastropub – Foto: Hugo Sørensen – Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon