Fredag til Open by Night kan du møde folkene bag Visionen – Grindsted den grønne hovedstad

Tanja Vilhelmsen og Anna-Kathrine Jakobsen projektledere på Grindstd - Den Grønne hovedstad - Foto: René Lind Gammelmark

På Fredag kan du møde nogen af dem der står bag Visionen-Grindsted den grønne hovedstad på Torvet i Grindsted. 

For at sikre en mere bæredygtig og grøn udvikling i Grindsted vil holdet bag Visionen-Grindsted den grønne hovedstad gerne have alle borgerne i Grindsted med, så det bliver en fælles rejse mod den udvikling der fremover skal gøre Grindsted til en mere bæredygtig og grøn by.

Du kan få en snak med dem på torvet fra kl. 13 til ca. 22 om visionen og hvordan du ser fremtiden i Grindsted. De vil meget gerne fortælle mere om visionen og der vil være mulighed for at stille alle de spørgsmål man har lyst  til fortæller Tanja Vilhelmsen og Anna-Kathrine Jakobsen til Netavisen Grindsted.

 

Fotokonkurrence
Der vil være en fotokonkurrence hvor deltagerne kan vinde forskellige præmier. Konkurrencen går ud på at man skal tage et grønt billede af Grindsted, man vurderer selv hvad man mener er grønt.

Vinderne vil blive udtrukket via lodtræning og får direkte besked. Vinderbillederne vil blive vist på visionens hjemmeside www.dengroennehovedstad.dk der går i  luften på fredag.