Lokale frivillige uddeler Verdens Bedste Nyheder og spreder håb i Grindsted og Billund

Foto: Pixabay.com

Fredag morgen den 4. september fra klokken 7.00 til 9.00 – kan du få Verdens Bedste Nyheder ved Grindsted Gymnasium, Erhvervsgymnasiet i Grindsted, Billund Bageri og Legos P-hus på Højmarksvej i Billund.  Vi er lokale frivillige fra Grindsted-Billund Soroptimistklub, der tropper op og uddeler chokolade og en avis med konstruktive nyheder om verdens store fremskridt.

Gennem den sidste generation er livskvaliteten forbedret for hundredvis af millioner mennesker verden over. Ekstrem fattigdom falder, flere børn overlever, folk lever længere og flere kommer i skole. I en svær tid, der er præget af coronavirus, er det vigtigt at minde hinanden om de mange fremskridt, der er sket gennem de sidste par årtier. Derfor går vi og tusindvis af andre frivillige på gaden 256 steder over hele landet for at dele Verdens Bedste Nyheder-aviser med historier om fremskridt og løsninger ud til morgenfriske danskere skriver Soroptimisterne i en pressemeddelelse.