Verdens Bedste Nyheder blev delt ud fredag morgen i Billund og Grindsted

Seks frivillige fra Grindsted-Billund Soroptimistklub var klar til at uddele aviser i Grinsted - Privatfoto

Grindsted-Billund Soroptimistklub var klar fredag morgen fra kl. 7  til kl. 9 klar ved Erhvervsgymnasiet Grindsted, Grindsted Gymnasium & HF, Billund Bageri og Legos P-Hus på Højmarksvej, hvor de uddelte chokolade samt en avis med konstruktive nyheder om verdens store fremskridt.

Det var en rigtig fin morgen, hvor uddelerne, behørigt Coronasikret, med handsker og mundbind, blev godt modtaget fortæller Kirsten Clausen til Netavisen Grindsted. Der var 6 i Grindsted og 4 i Billund.

2600 Frivillige over hele landet delte 150.000 aviser ud 271 forskellige steder.

De fire frivillige fra var klar til at dele aviser ud i Billund. – Privatfoto

 

Om Verdens Bedste Nyheder
Verdens Bedste Nyheder startede som en oplysningskampagne i 2010. Bag initiativet stod Globalt Fokus (det daværende NGO FORUM), Danida og FN. Undersøgelser viste, at den danske befolkning vidste ganske lidt om udviklingslandene – og at folk generelt troede, at det gik meget dårligere i verden, end det rent faktisk gjorde på en lang række områder, for eksempel fattigdoms- og sygdomsbekæmpelse, krig og konflikt. Formålet med kampagnen var at oplyse danskerne om globale fremskridt, FN’s 2015 Mål og dansk udviklingssamarbejde på en enkel og konstruktiv måde. Siden har Verdens Bedste Nyheder udviklet sig til et uafhængigt medie, og der blev stiftet som en selvstændig forening i 2016.