Bål og ’brand’, natur og familiehygge

Foto: Red Barnet, Billund Kommune

Den sidste lørdag i august var vejret med os, da vi endnu en gang drog på tur med vores dejlige familier tilknyttet Familieoplevelsesklubben i Billund Kommunes Red Barnet lokalforening.

Denne gang gik turen til Naturrum Sdr.Omme, hvor vi havde en fantastisk dag. Sikke et prisværdigt sted Sdr. Omme der har fået sig. Alle var meget imponerede over de fine faciliteter både ude og inde. Vi legede på græstaget og på legepladsen ved siden af, lavede bål og bagte norske lapper. Vi spiste frokosten ude på terrassen, spillede bold, og lavede skøre indslag og konkurrencer med strømper på hovedet og pinde i hænderne.

Og så lærte vi at slukke en brand og at give førstehjælp, da vi havde besøg af en ægte brandmand, som havde taget turen hele vejen fra Djursland. Han var sej.

Da regnen meget passende satte ind, lige som vi skulle runde dagen af, var alle glade. ’Så må vi få torden-kakao’ som en af deltagerne glædestrålende udbrød, på vej hjem fra en dejlig dag sammen i Naturrum Sdr.Omme skriver Red Barnets lokalforening i en pressemeddelelse.

Foto: Red Barnet, Billund Kommune

Foto: Red Barnet, Billund Kommune

Foto: Red Barnet, Billund Kommune

Foto: Red Barnet, Billund Kommune