Thomas Helmig jam giver gratis-koncert i Grindsted!

Thomas Helmig Jam - PR-Foto

Grindsted Festuge skulle som sikkert bekendt været afviklet i uge 35 – dette satte coronaen jo desværre en stopper for.

Men Grindsted og omegn skal alligevel ikke gå glip af et af de planlagte indslag: Thomas Helmig Jam. Det sker i et samarbejde mellem Grindsted Festuge, Kulturhuset Grindsted og Billund Kommune. Spillestedet bliver Kulturhuset (Grindsted Kino) fredag d. 18. september kl. 20.00

Koncerten er gratis – men man skal hente billetter i Kulturhuset, Vesterbrogade 5, på selve spilledagen fra kl. 19.00 – og det er først-til-mølle.

På grund af Covid19/corona er der begrænsninger på hvor mange vi kan lukke ind. Men der spilles af 2 gange 45 minutter, og er der for mange, der ønsker at opleve koncerten, vil vi ”rydde salen” efter 1. del af koncerten og så lade de som der ikke var plads til i første omgang, komme ind til 2. sæt.   

Det er nu efterhånden mange år siden, at dette legendariske Helmig Jam blev dannet i Esbjerg. Selv efter så mange år, er det bestemt ikke blevet mindre interessant og se/høre eller opleve det band. De giver alt hvad de har hver eneste gang og koncerten i Kulturhuset i Grindsted d. 18. september bliver ingen undtagelse –  tværtimod. Det bliver en slags tour down memory lane, hvor hit efter hit vil vække mange minder frem.

Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier har efterhånden opnået kult-status og kanon-popularitet på spillesteder landet over. Og de små steder bringer de store med sig. På reference-listen kan også findes Midtfyns festival – Langelands Festivalen – Jellinge festivalen – Sølund festival – Skive festival – Et hav af Open Airs – Beach Party – Byfester -TV2 Zulu – TV3 – Tivoli – Lande som Grønland – Italien …og listen fortsætter. Et overbevisende vidnesbyrd om fire fyres ekstreme talent udi det Helmig’ske musik-univers

Det er ikke en overdrivelse, når anmelderne bl.a. skriver “…næsten som at opleve Helmig himself “. Og superlativerne er mange, når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier atter forlader en scene i Danmark, og kritikerne endnu en gang skal udtrykke deres begejstring sort på hvidt.

Med blandt andre Stupid Man, Jeg Ta’r Imod, Midnat I Europa, Kære Maskine, Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På, Den jeg elsker, Nu hvor du har brændt mig af – som bare et lille fragment af sæt-listen – er der dømt stensikker synge-med-fest når Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier er på scenen.

Du skal virkelig gnide øregangene godt før du kan høre forskel.

Gør dig selv og din indre Helmig-fan en tjeneste, og oplev Thomas Helmig Jam featuring Michael Trier live…

…der er garanti for et smeltet isbjerg!

Arrangementet er en del af Trekantområdets Festuge, og er støttet derigennem – derfor kan vi tilbyde denne gratis koncert skriver Jan Poulsen i en pressemeddelelse fra Grindsted Festuge.