Lauge Drewes fejrer 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Lauge Drewes - Foto: LEGO

Lauge Drewes, Billund, fejrer fredag, den 11. september 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Lauge Drewes blev i 1995 ansat i LEGO Produktudvikling som Product Developer, med fokus på Model Design.

I takt med virksomhedens udvikling, blev opgaverne mere specialiceret og Lauge blev en del af et nyt grafisk design team, og fik i 1998 titlen som Graphic Designer.

Med hans passion og kompetencer for grafisk design, har han gennem tiden trænet andre designere i programmerne Illustrator, In-Design og Photoshop. Han har gennem tiden været en go-to person for mange ting og en kritisk partner i udviklingen af nye kapaciteter som EBT og grafiske processer.

I 2006 udnævntes Lauge til Senior Designer og fortsatte med at tilegne sig nye færdigheder indenfor projektstyring samt færdiggøre et 1-årigt LEGO Designakademi.

 

Dette forberedte Lauge til et nyt niveau i sit arbejde:

I 2011 var Lauge driver af Global ink initiative, hvor han etablerede og dokumenterede den grafiske proces i LDP (og Polaris) som medførte en forfremmelse til Design Manager Specialist.

På dette nye lederniveau indledte han LCI-initiativet: Value Chain Optimization for Graphic Design Team (GDT) på tværs af 12 afdelinger. I 2012 fik Lauge sit første team under titlen som Design Manager og i 2016 blev han forfremmet til Senior Design Manager.

Lauge har med stor succes, være en dygtig leder samt mentor for designere i teamet. I løbet af de sidste par år har Lauge fokuseret meget på at lede sit Team i den rigtige retning. Han er altid været meget interesseret i at opretholde et godt samarbejde på tværs af organisationen.  Derfor tog han udfordringen med ressourcetildeling for hele GMD i et par år, samt oprettelsen af GMD PE-platform. Alle disse og mange andre opgaver har haft stor gavn af hans læringer fra design- og erhvervsuddannelse, som gennemførtes på VIA-universitetet i 2019.

Som et resultat af sin store interesse for teamet og sine medarbejdere, er Lauge kendt blandt kollegerne for sin venlige og positive, men altid professionelle tilgang til tingene. Dette sammen med sine 25 år i LEGO Koncernen, gør ham til er en meget vellidt og betroet person for mange.