Birthe og Tonny har overtaget Dine Vine fra Ole Marcussen

Tonny Jensen og Birthe Krog - Foto: René Lind Gammelmark

Det startede som en fritidsbeskæftigelse for Ole Marcussen, der i efterhånden en del har har fundet og importeret forskellige vine fra Italien. En vinklub blev det også til, men det kneb med tiden til at sælge vinene fra hjemadressen, hvorfor han lavede en aftale med Kræmmerhuset om salg af vine. Ole fortsatte grossistdelen med vinene.

Nu har han overdraget sit firma til Birthe Krog og Tonny Jensen, der blandt andet har haft Shell i Grindsted.

Birthe og Tonny har igennem længere tid gået med tanker og overvejelser omkring opstart af import og salg af vine. Birthe havde mødt Ole Marcussen, der fortalte at han ville stoppe med engrosdelen af Dine Vine. De aftalte at mødes med Ole og Dorthe, og i sommers blev de enige om at Birthe og Tonny skulle overtage Dine Vine.

Nu er de praktiske ting på plads, så de synes at nu var det på tide at det blev offentliggjort. De er endnu ikke helt på plads med lokaler mv, men de arbejder på højttryk på at få de sidste detaljer på plads inden de kan melde ud med en lokaltion hvor de skal sælge vinen fra, både til private og erhverv.

De har netop i dag offentliggjort overtagelsen af Dine Vine fra Ole Marcussen, og vil fortsætte salget af de topkvalitetsvine som Ole Marcussen har startet.