Maryam åbner skønhedsklinik på Krogagervej 7

Maryam Feizi - Foto: René Lind Gammelmark

Den 26. september åbner 24-årige Maryam Feizi, der er uddannet kosmetolog skønhedsklinik på Krogagervej 7, hvor der tidligere har været slagterforretning, grillbar mv.

Skin Spirit – Foto: René Lind Gammelmark

Det er Maryam’s forældre der ejer lokalerne, der har stået tomme de seneste 2 år, efter der havde været en vandpibesalon på stedet.

Maryam Feizi der er opvokset i Grindsted og derfor kender byen særdeles godt, bor i Herning. Hun har læst til kosmetolog på kosmetologskolen CIDESCO i København og været i praktik hos Visage Hud- & Kropspleje i Århus.

Maryam har siden hun blev færdig med uddannelsen, gået og overvejet at blive selvstsændig, hvilket blev en realitet da hun for 3-4 måneder siden gik i gang med at renovere lokalerne på Krogagervej.

Der er blandt andet blevet fjernet nogle mure, lagt nyt gulv og sat nyt loft op.

Maryam mener der er brug for denne type klink i byen, hvor man kan få flere moderne behandlinger, der rammer hele målgruppen af kunder.

Folk kan også komme og tage en pause fra den travle hverdag og forkæle sig selv.

Hvad vil klinikken tilbyde
Man vil kunne få ansigtsbehandlinger, ordnet øjenbryn, øjenvipper og få ansigtsmassage. Der vil også blive mulighed for hårfjerning

Der vil blive mulighed for at få sports-massage fra en massør udefra.

Maryam holder åbningsreception/åbenthus lørdag den 26. september fra kl. 13 til kl. 16, hvor der vil være goodiebags, med forskellige ting. Der er kaffe, the og snacks til dem der har lyst til at komme og se lokalerne.  Der er 30% rabat på de  behandlinger man bestiller den dag.

Åbningstider
Der vil være åbent i klinikken på hverdage fra kl. 10.00 til kl. 17.30 og hver anden lørdag (lige uger) fra kl. 10 til kl. 13. Lørdage i ulige uger og søndage er klinikken lukket.

 

Skin Spirit – Foto: René Lind Gammelmark