Se billederne: GGIF Fodbolds serie 2 herrer spillede uafgjort mod Vejen SF

Lørdag eftermiddag mødte GGIF Fodbolds serie 2 hold Vejen SF på Grindsted stadion hvor der blev spillet uafgjort 0-0

Grindsted ligger i øjeblikket med 6 spillede kampe som nr. 1 i puljen.

Træner Christian Thorne har skrevet følgende referat fra kampen

Operationen lykkedes, patienten døde
Den vending er brugt mange gange før, når man skal vurdere en præstation på fodboldbanen. Vi gjorde mange ting rigtigt, og vores tydeligste opgave i forhold til modstanderne lykkedes faktisk rigtig godt. Det er i hvert fald min oplevelse, at Vejens anfører og topscorer ikke havde en nem dag på Grindsted Stadion.

Vi spillede en rigtig solid første halvleg, hvor vi havde flere besnærende forsøg, mens vi holdt Vejen fra fadet. Der var ud over de brændte muligheder egentligt ikke meget at sætte en finger på. I anden halvleg får vi det ikke rigtig til at fungere, og fra at have haft et godt overtag, så blev topopgøret en helt lige affære, hvor begge mandskaber fremtvang fine muligheder.

Som anden halvleg skrev frem fik vi bedre og bedre fat om kampen igen, og der blev kreeret farlige målchancer, men det blev bare sådan en kamp, hvor man manglede den sidste dygtighed foran mål.

Resultatet er skuffende eftersom vi gennemførte dét, som vi havde talt om inden kampen. Præstationen var ud over enkelte udfald god uden at blive prangende. Der var ganske enkelt for få, der leverede noget ekstra. Oliver “Gattuso” Jakobsen på vores centrale midtbane var dog en synlig undtagelse. Knægten leverede stærkt, og han var en særdeles vigtig faktor i kampen. Mange spillede solidt, mens enkelte desværre ikke formåede at vise dét, der skal til, hvis man skal være et hold, der mener der alvorligt i forhold til målsætningen, og som kan tage ekstra fat i faser af kampen, der kræver en synlig reaktion.

Næste kamp spilles på torsdag mod HTS på Horne Stadion. Der kan komme et par skift i truppen, for bundniveauet må hæves. De der skal være med til kampen må død og pine levere en helhjertet indsats. Ellers får vi ikke muligheden for at opfylde sæsonmålet for Grindsteds bedste mandskab.

Kampens spiller: Oliver Jakobsen