Bo Gaardsvig Vilstrup vandt en bil i Rotarys lotteri.

Foto: Billund Rotary Klub

Give og Billund Rotary klubber kunne den 25. august 2020, på trods af Corona situationen, fortælle, at alle 2500 lodsedler der var blevet lavet til dette års lotteri var blevet solgt. 

I Billund har klubben fået stor hjælp fra personerne bag Family Fun Factory og Western aftenerne til at sikre salget.

Søndag kunne den glade vinder Bo Gaardsvig Vilstrup afhente præmien hos Fasterholdt biler. Nøglerne blev overrakt af Aage Buch, Billund Rotary Klub og Benny Kirkeby, Give Rotary Klub.

Opbakningen fra erhvervslivet i både Billund og Give, med mange sponsorater, der er afgørende for at få et flot overskud på lotteriet.

Overskuddet giver mulighed for at hjælpe på de tre områder der var beskrevet på lodsedlerne, hjælp til udsatte børn og familier i lokalområdet, almen kultur- og ungdomsudveksling og bedre vandhygiejne i Sydafrika.

Der har været en utrolig opbakning fra erhvervslivet i Billund og Give med mange sponsorater, der er afgørende for det flotte overskud fra lotteriet. Overskuddet giver mulighed for at hjælpe på de tre områder beskrevet på lodsedlerne, Hjælp til udsatte børn og familier i lokalområdet, almen kultur- og ungdomsudveksling og bedre vandhygiejne i Sydafrika.

Foto: Billund Rotaryklub