Lokal julekalender er klar med den sjette udgave

Vintage christmas label with a Xmas tree

Selvom der er over to måneder til jul er udvalget for den lokale julekalender i Grindsted allerede klar med den sjette udgave af kalenderen.

Udvalget har mødt positiv opbakning fra byens erhvervsliv. Der er blandt andet kommet tre nye sponsorer på lågerne, hvilket udvalget er rigtig stolte over. I 2020 er der valgt et flot motiv som i kan glæde jer til at se, og Jeyarajah Rasiah fortæller at der på nuværende tidspunkt er over 100 kalendere forudbestilt, allerede inden kalenderen er blevet færdig på trykkeriet. 

Udvalget der har Henning Lund som Formand, og Jeyarajah Rasiah som julekalender ansvarlig består desuden af Ib Møller Nielsen, Anders Mikkelsen, Bent Krusborg og Anni Guldager samt Hans Jørgen Mogensenstår for udgivelsen af kalenderen.