Til søndagstræf i Dr. Hansens have

Søndagstræf i Dr. Hansens have - Foto: Privatfoto

Vejret holdt og snakken gik.
Til akkompagnement med træernes susen mødtes en flok mennesker i Dr. Hansens have til Søndagstræf.

Apoteker Lene Brandstrup fortalte om visionen med at gøre haven til byens oase. Der blev samtidig fortalt om haveprojektet fra det tog sin praktiske begyndelse i maj 2019 og til det foreløbige resultat i dag.

“Hvad er en have ?” filosoferede Jeremy Watts over og sluttede med at overrække Lene Brandstrup tre smukke, godt brugte engelske havebøger fra sin mors gemmer, så nu råder Lene Brandstrup over 12.003 bøger i huset, eller er det mon snarere 15.003 bøger ?

Inden kaffen kunne nydes med lækkert hjemmebag, blev der sunget i fællesskab, blandt andet Den gamle gartners sang. 

Arrangementet varede et par timer, der hurtigt gik skriver Dr. Hansens Venner i en pressemeddelelse.