Billund Kommune fik diplomet overrakt: er nu Danmarks første UNICEF-certificerede Børnevenlig By og Kommune

Borgmester Ib Kristensen (V) til venstre med Unicef certifkatet - Stephanie Storbank til højre - Foto: René Lind Gammelmark

På rådhuset i Grindsted blev der onsdag eftermiddag fra kl. 14 til 15 afholdt officiel overrækkelse af det certifikat der viser at Billund Kommune nu er den første UNICEF-certificerede børnevenlig By og Kommune.

Unicefs generalsekretær, Karen Hækkerup deltog på grund af Covid-19 restriktioner via live video, da diplomet blev overrakt til Borgmester Ib Kristensen og en elevrådsrepræsentant. Hun fortalte også at hun og andre fra Unicef ville besøge Billund Kommune på et senere tidspunkt.    Herefter overrakte Kids Take over Teamet rettigheds-hinkeruden til rådhuset og elevrådsrepræsentanter der var mødt op.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Borgmester Ib Kristensen (V) – Foto: René Lind Gammelmark

Rettighedshinkeruden – Foto: René Lind Gammelmark

Borgmester Ib Kristensen (V) til venstre med Unicef certifkatet – Stephanie Storbank, formand for Unge- og Kulturudvalget til højre – Foto: René Lind Gammelmark

Karen Hækkerup – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Kids Take Over Team – Foto: René Lind Gammelmark

Rettigheds-hinkeruden blev overdraget til elevrådsrepræsentanter – Foto: René Lind Gammelmark

 

Onsdag formiddag fra kl.10.30 til ca. 10.45 blev der på alle skoler og heldagspladser i Billund Kommune uddelt gratis is.