Outletmesse på Trehøjevej udskydes til foråret

Foto: Jørn Sletting

Grindsted Handelsstandsforening plejer i efteråret at holde en outletmesse på Trehøjevej, men i år bliver den ikke afholdt på grund af Corona, men derimod udskudt til foråret.

Når man kigger tilbage på de sidste par års succesfulde Outletmesser, med mange mennesker i et profyldt telt, vurderer Grindsted Handelsstandsforening, at vi ikke kan forsvare at afholde et lignende arrangement på nuværende tidspunkt. Vi vil ganske enkelt have svært ved at efterleve myndighedernes krav omkring forsamlingsforbud og om at holde afstand. Derfor har Grindsted Handelsstandsforening valgt at udskyde arrangentet til foråret 2021 på Trehøjevej fortæller Jeppe Thomsen til Netavisen Grindsted.

Bog & Idé/Legekæden, samt enkelte andre butikker, har derfor valgt at afholde deres egen, lille Outlet nu på søndag den 20. september fra kl. 10 til 16. Det kommer til at foregå ude foran deres egne butikker, i forbindelse med afholdelse af DM Beachvolley i Grindsted Midtby.

Brian Hansen fra Bog & Idé/Legekæden fortæller at han har købt rigtig mange varer hjem til markedet, som han afholder foran butikken.