Julekoncert i Vestermarkskirken med Karina Holgersen

Foto: René Lind Gammelmark

Karina Holgersen gæster igen Vestermarkskirken tirsdag den 1. december efter at have holdt to tætpakkede og meget anmelderroste julekoncerter i 2018 og 2019.

Der er ikke lang tid til jul og i denne Corona tid, hvor rigtig mange koncerter og events er blevet aflyst og fortsat gør det, så er vi meget glade for at kunne meddele at vi satser på en mindre julekoncert i år.

Mange gav udtryk for en fantastisk koncert sidste år, hvor repertoiret var bredt og meget fint afstemt mellem solo, fællessang, nye og gamle julesange.

I år vil koncerten udover at der vil blive udbudt færre billetter ikke være mulighed for fællessang. Det er vi kede af, men det er bedre at kunne tilbyde en julekoncert uden fællessang end slet ikke nogen koncert.

Karina Holgersen en kendt, elsket og efterspurgt sanger og musiker. Mange har stødt på hende til mange forskellige arrangementer, fordi hun de sidste mange år har levet udelukkende af musikken.

Ud over Karina og hendes to drenge David og Mads bliver musikoplevelsen også i år udvidet med Jørgen Heick på trompet og John Skou på bas som begge har lokale rødder og har spillet i mange forskellige sammenhænge.

De er rigtig dygtige musikere begge to og deres musikalske veje har krydset hinanden gennem årene. Sidste år arbejdede alle sammen for første gang og de spillede i fin harmoni og supplerede hinanden til stor nydelse for publikum.

Koncerten begynder kl. 19.30 og dørene åbnes kl. 19.00. Vi plejer at kunne tilbyde 330 billetter, men i år er der kun udbudt 160 billetter, da Vestermarkskirken ikke kan forsvare at have flere inde i kirken på en tryg og sikker måde. Da der ikke tilbydes mere end 160 billetter, skal man ikke vente for længe med at købe billet. Derfor bliver billetsalget til årets julekoncert i Vestermarkskirken sat i gang fredag den 18. september kl. 10.00. Udover koncerten giver billetten også mulighed for i pausen at smage på Vestermarkskirkens velkendte kringle med kaffe.

Billetterne kan købes hos Sari by Karina, Frederiksberg Alle 8, Grindsted og på www.vestermarkskirken.dk. som linker til billetfix. Der er også mulighed for at købe billetter hver onsdag formiddag mellem 09.30 til 11.30 i Vestermarkskirken, når der er formiddagscafé. Køber man en billet får man en gratis kop kaffe.

Billetprisen er 170 kroner for koncert og kaffe med kringle skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.