Pingvin & Co har fået solfilm på vinduerne – og er ikke lukket

Morten Kampmann Jacobsen - Privatfoto

Flere har spurgt om Pingvin & Co på Vestergade er lukket fordi der ser så mørkt ud der ude.

Pingvin & Co lever i bedste velgående, Morten Kampmann Jacobsen fortæller til Netavisen Grindsted, at der er blevet monteret solfilm på vinduerne, fordi solen var hård ved vinen inde i butikken. Filmen holder solens stråler ude så vinen ikke bliver dårlig, og det bliver knapt så varmt i butikken. 

Vores skilteleverandør Piper.dk har desværre så travlt, at det endnu ikke har nået at få sat noget reklame på vinderne fortæller Morten Kampmann Jacobsen.

Der er også nyt om Den lille pingvin, som er den restaurant Pingvin & Co har på Jernbanegade i Grindsted. Her har der det sidste stykke tid være været mulighed for at købe mad ud af huset, da selve restauranten ikke være klar til gæster, men det er den nu, og derfor bliver restaurantdelen åbnet torsdag kl. 17.30