Valters Band leverer stemningen til City Beach Grand Slam i Grindsted

Arkivfoto

Valters band står for det musikalske lydbillede lørdag den 19. september foran værtshuset La Flamme, når Grindsted er vært for Pepsi MAX Beachvolley Tour 2020.

Musikken bliver leveret af Thomas Matthiesen på guitar, Tobias Valter på kontrabas og William Nielsen på tromme.

Musikken spænder vidt fra gamle traditionelle jazz-standarder til nyere danske højskolesange, så værtshusets gæster kan vippe fødderne i takt til de familiære toner. Bandet går på foran La Flammes velkendte facade klokken 15:30, hvor værtshusets gæster har mulighed for at sidde i dagens anledning.

Forsangeren i bandet, Tobias Valter, er glad for at være en del af det store beachvolley-event. “Vi er glade for at have fået muligheden for at skabe en god stemning i Grindsted midtby og ikke mindst til La Flammes gæster. Vi har spillet på La Flamme før, og vi ved, at gæsterne tager godt imod vores musik,” siger han.   

De tre musikere kommer fra lokalområdet og har spillet sammen længe. Valters Band spiller også til forskellige events såsom bryllupper, fødselsdagsfester og sociale arrangementer skriver Valters Band i en pressemeddelelse.