Så har Den lille pingvin åbnet restauranten

Morten Kampmann Jacobsen - Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag eftermiddag kl. 17.30 åbnede Den lille pingvin restauranten. Hidtil har det været muligt at købe smørrebrød og tapas med sig hjem, da lokalerne lige skulle shines op og males, inden der var klar til spisende gæster.

Ud over smørrebrød og tapas er der også cocktails, kavlitetsvine og øl fra Rækker Mølle bryghus på menukortet.

Foto: Jørn Sletting

Camilla Høilund Markersen – Foto: Jørn Sletting

Lokalerne er nu blevet malet og er klar til gæsterne fortæller Morten Kampmann Jacobsen til Netavisen Grindsted.

I Køkkenet er det Camilla Høilund Markersen der sørger for maden, mens Elisabeth Holmen sørger for serveringen, mens Morten Kampmann Jacobsen hjælper til hvor der er brug for det.

Den lille pingvin holder åbent fra kl. 10 til 17 mandag, tirsdag og onsdag,  og fra kl. 10 til 23 torsdag, fredag og lørdag. Søndag er der lukket.

Fra venstre Camilla Høilund Markersen og Elisabeth Holmen – Foto: Jørn Sletting

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: Jørn Sletting