Sports- og Kulturgalla går virtuelt

Foto: René Lind Gammelmark

Smitten rundt i landet stiger, og det har nu betydning for dette års Sports- og Kulturgalla, som ikke længere kan afholdes på normal vis. I stedet for det fysiske show i MAGION afholdes arrangementet nu online på Billund Kommunes Face-book side.

Der var igen i år planlagt et festligt show, som skulle hylde de lokale talenter, som havde gjort sig særligt bemærket i løbet af 2019. Men som med så mange andre planer og ak-tiviteter så har Corona sat sit præg på festlighederne. Det betyder nu også, at det ud-skudte Sports- og Kulturgalla i år bliver helt anderledes, eftersom Billund kommune har opgivet at afholde det traditionelle show i MAGION, og erstatter det med en online ud-gave, som vil blive vist på kommunens Facebookside.

Ærgerligt men nødvendigt
Sports- og Kulturgalla skulle oprindeligt have været afholdt den 1. april, men på grund af nedlukningen blev showet udskudt til den 30. september. Billund Kommune har efterføl-gende undersøgt, om det var muligt at afholde arrangementer og fulgt med i udviklingen af Corona. Derfor ændres planerne nu for Sports- og Kulturgalla, da kommunen ikke vil risikere yderligere smittespredning.
”Jeg er rigtig ærgerlig over, at vi ikke fysisk i fællesskab med hinanden kan hylde de mange talenter, vi har i kommunen. Derfor har vi ventet så længe som muligt med at tage denne beslutning. Men i den situation vi står i nu, så er jeg glad for, at vi trods alt stadig kan sætte fokus på sports- og kulturlivet og alle de flotte præstationer,” fortæller Borgmester Ib Kristensen.

Med den stigende smitte har det været nødvendigt at ændre konceptet for Sports- og Kulturgalla, så vi passer på hinanden. Derfor var Billund Kommunes krisestabs anbefa-ling, at det i stedet kom til at foregå online.

Nu starter planlægningen
Hvordan onlineudgaven af Sports- og Kulturgalla egentlig bliver, er først nu ved at blive planlagt. Det er derfor ikke til at vide, hvordan showet helt præcist kommer til at løbe af stablen. Men Billund Kommune arbejder for, at det stadig bliver et festligt arrangement for alle i kommunen.

Da det fysiske event ikke bliver til noget, vil alle kunne få penge tilbage, hvis de sidder inde med en billet til den fysiske udgave af Sports- og Kulturgalla. Der arbejdes på, at Sports og Kulturgalla stadig kan afholdes den 30. september, hvor kommunen håber på, at så mange som muligt vil følge med.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.